Rondom de accomodatie

Ben je op zoek naar ideëen voor een vakantie met kinderen? Denk dan eens aan een kindervakantie naar de binnenlanden van Málaga. Op 30 minuten rijden liggen in de binnenlanden van de provincie Málaga onze vakantieparken en privévillas met zwembad.
Van hieruit ben je binnen een half uur op een van de prachtige stranden in Torremolinos of Benalmádena. Of in een van de vele attracties voor kinderen aan de Costa del Sol. Want in de provincie Málaga vindt je niet alleen zon en strand, maar ook vele leuke kinderactiviteiten! Ideaal voor een vakantie met kinderen in Andalusië.
Flamencoles 2
La Granja de Antonio en Finca el Moralejo zijn prachtige Andalusische boerderijen, die gezinsvakanties organiseren. Hier kun je het Andalusische plattelandsleven proeven en kun je je kinderen onbezorgd rond laten rennen bij de boerderij. De kinderen kunnen de konijntjes of kippen te eten geven of lekker spelen in en rond het speelhuisje La Casita.
kippen voeren
Er zijn spelletjes en speelgoed aanwezig en de kinderen kunnen zelfs echte flamencoles krijgen van onze flamencodansers die één keer per week optreden.
Ook in het restaurant en met de restauranttijden wordt er rekening met de kinderen gehouden. Muisjes, hagelslag en pindakaas staat op tafel bij het ontbijtbuffet 🙂
facilities_3
Voor oudere kinderen is er ook voldoende te doen. We organiseren stoere wandeltochten in de omgeving,  een fietstocht in Malaga of een paardrij-ervaring in de bergen. Ook zijn er mogelijkheden voor outdooraktiviteiten.
(De meeste collega’s die je van La Casita op je vakantie in Spanje ontmoet spreken Nederlands. Ook moeilijke vragen kun je dus tijdens je vakantie gewoon in je eigen taal stellen. Zeker als je met kleine kinderen op stap bent, dan is dat superhandig)
unnamed

Kinderbedjes, kinderstoelen en zelfs kinderwagens en een box voor kleine kinderen kunnen in alle woningen worden gereserveerd bij boeking. Zo kan je flink besparen op de hoeveelheid bagage. Bij de auto kunnen kinderzitjes (verplicht tot 1,35m) voor alle leeftijden worden gereserveerd.

kinderen_1

Advertisements